Черно море - Левски: 0:0 (Развой на срещата по минути)

Черно море - Левски: 0:0 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

02-11-2022, 16:09

Черно Море и Левски се изправят един срещу друг в отложен сблъсък от четвъртия кръг на efbet Лига. Мачът трябваше да се изиграе в началото на август, но поради участитето на "сините" в евротурнирите беше изместен за днешния ден. В момента двата тима ги разделя едва една точка. "Моряците" са на 5-та позиция с 28 точки, докато столичният отбор е 6-ти с 27 пункта.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Съставът на Станимир Стоилов е с мач по-малко от домакините. Възпитаниците на Илиан Илиев нямат поражение в пет поредни срещи, а Левски се намира в серия от четири двубоя без успех. 

Черно море няма да може да разчита на Велислав Василев, който изпитва болки в глезена. Даниел Димов също продължава да лекува контузия и понастоящем не е взимал участие в мач от началото на сезона. Атаир Мимито също има проблеми, но може да попадне в групата. Положителното за Илиан Илиев е, че Виктор Попов отново е на разположение, тъй като бе наказан при победата над Локомотив (София) с 2:1.

В Левски кадровите проблеми са наистина тежки. Аут за срещата са Билал Бари, Ивелин Попов и Илиян Стефанов, а Адриан Краев е наказан. Вчера Филип Кръстев не тренира, но отпътува със своите съотборници.    

Източник: Topsport.bg

Последни новини