Шеф на Кукеси: Славия има млади и качествени футболисти

Шеф на Кукеси: Славия има млади и качествени футболисти

Novsport

27-08-2020, 08:33

Спортният директор на Кукеси Ндерим Некшипи заяви, че клубът е разузнал добре Славия, като последният мач, който в тима са гледали, е загубата от Локомотив Пловдив. Той потвърди, че в тима няма положителни резултати за коронавирус.

"Ще бъде труден мач, защото в Славия има много качествени футболисти. Имат само един чужденец - гръцкият вратар Стергиакис. Останалите са местни момчета. Предимно млади състезатели, плюс 5-6 по-опитни", споделя шефът на Кукеси пред time.al.

Наскоро клубът предприе треньорска рокада. Мястото на 42-годишният бивш вратар Оргеш Шехи бе заето от 56-годишния Шкендер Гега. Шехи бе освободен, след като не изпълни поставената му цел да стане шампион.

Кукеси остана втори на 4 точки от шампиона ФК Тирана, който във вторник вечер отпадна от Цървена звезда във втория квалификационен кръг за ШЛ. Интересното е, че двубоят между Кукеси и Славия ще се играе на същия стадион - националния в Тирана.

Некшипи е убеден, че теренът на новото съоръжение ще издържи. А относно това дали бъдещето на новия треньор Гега зависи от представянето в Лига Европа, той каза:

"Започнахме нова ера с треньора Гега, но всички знаем, че работата на треньора зависи от резултатите и успехите", каза директорът на Кукеси.

Източник: Novsport

Последни новини