"The great geography discoveries" - новите тениски за "европоходите" на Левски

Novsport

31-07-2018, 14:30

Малко, след като Левски отпадна от Лига Европа - този път наистина безславно от Вадуц от Лихтенщайн, а ЦСКА продължи в евротурнирите, феновете на червените не скриха задоволството си.

Наред с това те възродиха една стара идея - тениски във възхвала на сините и техните провали в различки точки на Стария континент.

Преди години бяха направени такива фланелки Euro idiots on tour, които включваха резултатите на Левски от 1987 година срещу ОФИ Крит до БАТЕ Борисов през 2008-ма включително.

Този път списъкът е разширен и обогатен, като започва с далечната 1971-ва и отпадането на сините от холандския Спарта Ротердам, а в списъка е добавен и Вадуц, който съвсем наскоро беше включен в една от песните от червения фолклор.

На лицeвата част надписът е променен - сега е изписано The great geography discoveries, а шрфтът е подобрен.

На гърба, под надписаFootball adventures of Euro idiots, са изредени резултатите на Левски.

Преди 10 години тези тениски бяха голям хит, а мнозина от феновете на ЦСКА постоянно искаха да бъде подновена тази серия. Е, сега, в навечерието на гостуването на австрийския Адмира Вакер, това е факт.

Партидата е лимитирана. Тениските са с размери S, M, L, XL, XXL и XXXL, изцяло черни, с бели надписи, а цената е 15 лева. Поръчки могат да бъдат направени на мейл  fan@fanface.bg

Източник: Novsport

Последни новини