Аутуори: Не ме притеснява изоставането от Левски

Аутуори: Не ме притеснява изоставането от Левски

Novsport

26-08-2018, 20:59

Tова е първият мач, в който не създадохме достатъчно ситуации и не реализирахме. Искаме да създадем една силна група. Футболистите имаха  два доста трудни мача с много интензитет, имахме и дълго пътуване, искахме да ги оставим да си починат.  Дадохме шанс на други играчи, които играят по-малко. Дадоха всичко от себе си, но не успяхме да отбележим. Това заяви треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори след нулевото реми със Славия в 6-ия кръг на Първа лига.

"Не съм притеснен от изоставането ни в класирането. Повече съм притеснен, когато имаме много положения, но не реализираме. Днес и Славия не създаде достатъчно положения. Такъв беше мачът. Този мач вече остава в миналото, очаква ни двубой в четвъртък."

"Не ме притеснява разликата в точките с първия, спечелихме дербито с ЦСКА, не сме играли с Левски, но и в този мач ще бъдем подготвени. Нашата главна цела сега е класиране в Лига Европа, всички сили са насочени натам. В момента са единственият български отбор в Европа, ако се класираме, ще остане същият интензитет на мачове. Целта ни е футболистите да са в добра форма", добави специалистът.

Източник: Novsport

Последни новини