Бранител на Ференцварош: Ще нападаме в реванша

Бранител на Ференцварош: Ще нападаме в реванша

Novsport

16-07-2019, 08:33

26-годишният германски за щитник на Ференцварош Марсел Хайстер заяви, че тимът му няма никакво намерение да се брани на реванша срещу Лудогорец утре. Левият бек даде интервю за официалния сайт на унгарците.

"Имахме дълъг подготвителен период и съм радостен, че официалните мачове започнаха. Всички момчета бяхме доста развълнувани по време на първия двубой с Лудогорец, защото задачата ни в първия квалификационен кръг на Шампионската лига не е никак лека. Имам чувството, че се справихме добре. Публиката много ни помогна за победата. Винаги е наелектризиращо да излезеш пред пълен стадион и да получиш фанатична подкрепа от привържениците ни. Те ни мобилизираха допълнително, дадоха ни още енергия. Беше фантастично", заяви Хайстер.

Той допълни, че е уверен в способностите на тима и счита, че е напълно възможно Лудогорец да бъде елиминиран. "Сега ни чака реванш, който ще бъде по-различен. Ние обаче няма да пазим крехката си преднина. Напротив, ще нападаме, за да отбележим поне един гол. Ако противникът вкара пръв, то ще получи допълнително самочувствие и ще ни е далеч по- трудно да се справим с него. Но не искам да се вторачваме толкова в резултата, колкото да играем нашия футбол. Наясно сме, че Лудогорец ще опита да ни подложи на огромно напрежение и ще пробва да ни вкара бързо попадение. Но ние отработваме подобни варианти на тренировката, така че не ни е страх от нищо", заяви Хайстер.

В първия двубой срещу Лудогорец той бе на терена 90 минути. Бекът изрази съжаление, че в една ситуация пред вратата на разградчани е можел да се справи по-добре и Ференцварош да има 2 гола преди реванша.

Източник: Novsport

Последни новини