Вдигат заплатата на Стойчо Стоев

Вдигат заплатата на Стойчо Стоев

Novsport

29-05-2019, 08:40

Ръководството на Лудогорец ще вдигне заплатата на старши треньора на тима Стойчо Стоев. Увеличението ще е с около 30 процента. То е залегнало в договора на специалиста с разградчани, ако спечели шампионската титла, както се и случи.

Увеличението е индикация, че Стоев ще остане начело на Лудогорец. Това е втори престой на треньора начело на орлите. В първия той стигна до осминафинал за Лига Европа, където отпадна от Валенсия през пролетта на 2014-а.

В следващите дни трябва да стане ясно кога точно отборът се събира за старта на лятната подготовка, която ще протече на два етапа - в Смолян и в Австрия.

Вратарят на шампионите Хорхе Браун пък заяви, че има договор с клуба за още една година, но не знае какво ще се случи. С идването на Пламен Илиев той все по-рядко получава шанс за изява. 

"Имам договор за още един сезон с Лудогорец и се чувствам комфортно в клуба. Всичко, което знам е, че започваме подготовка след десет дни, защото в първата седмица на юли ни предстои мач от квалификациите на Шампионската лига. Мислите ми са насочени там, въпреки че във футбола никога не знаеш какво може да ти се случи утре.

Логично, ако нещо се появи, аз и клубът ще анализираме всичко това. Но засега съм в страхотен отбор", каза Браун пред медиите в Аржентина.

Източник: Novsport

Последни новини