Генев: За нас бе важно да вземем трите точки, особено след мача със Славия

Генев: За нас бе важно да вземем трите точки, особено след мача със Славия

Novsport

23-02-2019, 18:23

Защитникът на Черно море Виктор Генев коментира успеха с 1:0 над Лудогорец в мача от 23-ия кръг на Първа лига. Бранителят обясни, че варненци е било много важно да вземат 3-те точки, особено след поражението от Славия.

„Като гледаме статистиката – по-успешно играем у дома. Радостно е, че днес успяхме да се сбием на терена, успяхме да спечелим мач, важен за нас, може би срещу един от най-силните тимове у нас“, започна Генев.

„Радвам се, че успях да вкарам, но не е важно кой вкарва, важно е да се печели. За нас бе важно да вземем трите точки, особено след мача със Славия“.

Голът на Генев падна, след като Аристот Ндонгала центрира от фаул, Георги Илиев продължи с глава, а защитникът от близка дистанция наниза попадение.

„Имахме някои заучени неща. Жоро добре свали с глава, благодарен съм отново. Тази победа е за феновете тук. За всички мои колеги и треньори“, каза още Генев.

„Да не бързаме с изказването. Има още много мачове. Имаме потенциал, показахме и днес. Нека първо минат мачовете и тогава ще видим къде се намираме“, допълни бранителят.

Източник: Novsport

Последни новини