Илиан Илиев: Извиняваме се на феновете и на всички, свързани с Черно море

Илиан Илиев: Извиняваме се на феновете и на всички, свързани с Черно море

Novsport

18-03-2018, 18:17

„Първото полувреме го проспахме, а след почивката вдигнахме оборотите, но това напрежение, че на всяка цена трябва да победим, ни попречи.”

Това заяви Илиан Илиев, след като Черно море падна вкъщи от Локомотив Пловдив с 0:1 и записа трето поред поражение. Така „моряците” останаха без успех от точно четири месеца и ще трябва да се борят за оцеляване в елита, вместо за шанс да си осигурят евроквота.

„Извиняваме се на феновете и на всички, свързани с клуба, защото ни бе много нужна тази победа”, посочи Илиев.

„Психиката е 50% от качествата на един футболист и това през последните седмици си пролича, особено у дома, когато се опасяваме да не загубим. Локомотив вкараха едно положение и после се прибраха, за да се бранят, а в крайна сметка успяха. Не е приятно да загубиш, особено такъв мач. При една победа отивахме в по-спокойна група, а сега ще е по-тежко, но аз казах и на футболистите, че те са хората на терена. Ние ще им помагаме, като освен това и феновете не са се обърнали срещу нас, което е радващо, но трябва да помислим къде бъркаме. В тренировките нямам забележки, но в психологическо отношение трябва да работим. Трябваше постоянно да натискаме и да победим в този мач, а вместо това започнахме сковани и притеснени. Топката се разхожда по голлинията и няма кой да я вкара”, допълни Илиев. 

Източник: Novsport

Последни новини