Илиан Илиев потвърди: Тези, които не попаднаха в групата, вече няма да са част от Черно море

Илиан Илиев потвърди: Тези, които не попаднаха в групата, вече няма да са част от Черно море

Novsport

24-05-2019, 22:34

“Неприятно е да загубиш. Дадохме добър отговор на Лудогорец. Успяхме да изравним, но после много леко влязоха трите гола.“

Така Илиан Илиев коментира загубата на Черно море с 1:4 от Лудогорец, осигурила осма поредна титла на шампионите.

Наставникът на „моряците“ не пожела да потвърди, но и не отрече появилата се информация, че половин дузина футболисти са останали извън групата на тима, след като са били тествани с детектор на лъжата.

Илиев обаче разкри, че Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Пламен Димов, Виктор Генев, Петър Витанов и капитанът Георги Илиев повече няма да играят за Черно море.

„В един момент имахме шанс да направим 2:2 на полувремето. Можеше да държим Лудогорец в напрежение до края, но третият гол ни пречупи. Нямам претенции към футболистите, освен че малко леко влязоха попаденията. Имам предвид, че те бяха предотвратими при повече концентрация. Опитахме се да затрудним Лудогорец и да бележим, за съжаление не успяхме”, каза Илиев, а после бе попитан и защо горепосочените играчи са останали извън състава.

“Причината е, че преди два дни от ръководството ми съобщиха, че няма да продължаваме с тези футболисти. Всякакви въпроси трябва да отправите към шефовете. Така ми бе съобщено. Неприятно е, защото с тези хора изкарахме добра година. Искам да благодаря на всеки, който е дал нещо на отбора. Шокирани сме всички, надявам се да се развият добре нещата. Причините трябва да търсите от ръководството. Не може да казвате дали това е петно или не. Това само ръководството може да изясни.”

Източник: Novsport

Последни новини