Илиан Илиев: Първото полувреме го изиграхме по най-добрия начин

Илиан Илиев: Първото полувреме го изиграхме по най-добрия начин

Novsport

11-05-2018, 19:45

Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира победата с 2:1 над Септември, която прати отбора му в следващата фаза в плейофите за класиране в Лига Европа.

"Първото полувреме го изиграхме почти по най-добрия начин. Противникът нямаше ситуация пред нашата врата. Направихме два гола. 

През второто полувреме играхме малко аристократично. Дадохме топката на Септември. Малко го имаше и отпускането. То е оправдано. Доволен съм, че преминаваме напред с победа на чужд терен. Сега чакаме следващия противник. 

Ние имаме такива футболисти, че не можем да се браним. Не е присъщо да чакаме противника да сгреши. Знаехме, че няма как да пазим гол преднина. Искаме да вкарахме голове и го направихме. 

Трябва да отпочинем и да мислим за следващия съперник. Да не влизаме в подробности за това, какво ме е ядосало. Като знаеш, че футболистите могат много повече. В турнирен мач, в който имаш три гола преднина, може и да подцениш малко нещата. 

Днес Фенуш игра като нападател. Мисля, че замисълът ни се изпълни. Има още какво да се желае от нашия отбор. В последните 7-8 мача имаме само една загуба в мач без значение с Бистрица. Знаем, че имаме резерв, но не ни е фикс идея да стигаме до Лига Европа. 

Трябваше да се помисли преди да се прави програмата, за да не стават безмислени срещи като тази, която предстои между Локомотив (Пд) и Славия. Локомотив е труден съперник. Там е трудно да се играе", заяви Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини