Искат над милион от Лудогорец за Битон

Искат над милион от Лудогорец за Битон

Novsport

01-06-2019, 07:59

 Лудогорец ще трябва да плати сериозна сума за своята цел Дан Битон. Според израелската медия Walla.co.il от клуба на плеймейкъра Ашдод искат голяма цифра за правата на своята звезда - 1 200 000 евро. Отделно от това, евреите желаят в договора му да има клауза за бонус при допълнителни успехи - титла на България и влизане в групите на Шампионската лига.

24-годишният техничар блесна с 5 гола и 5 асистенции във вече отминалото първенство. Според въпросното издание, Битон се е разбрал за всички подробности около своя договор с Лудогорец. Той ще е 3-годишен, но заплатата му не се разкрива. Ако преговорите минат благополучно, разградчани ще представят футболиста в началото на лятната си подготовка, която започва на 9 юни.

Докато чака развитие около своето бъдеще, Битон е на почивка в Мексико с двама свои приятели. За момента Лудогорец има едно сигурно лятно попълнение -крилото Мавис Чибота, който идва от друг израелски клуб - Бней Йехуда. Предполага се, че „орлите“ ще вземат поне 5 нови през този трансферен прозорец.

Източник: Novsport

Последни новини