Лаптопа хвърля двама в атака в битката за оцеляване

Лаптопа хвърля двама в атака в битката за оцеляване

Novsport

28-04-2018, 08:08

Витоша ще търси първа победа в първенството срещу Черно море със състава, който бе на крачка да постигне това при гостуването на Пирин. Двубоят е днес от 17:30 часа на стадиона в Бистрица.

В Благоевград „тигрите" зарязаха бетона, на който разчитаха след 0:0 с Левски и за пръв път от началото на първенството заложиха на схема - 4-4-2.

Според източници на „Меридиан Мач" това е станало по желание на самите футболисти, които обявили, че със защитната тактика дават повече шансове на съперниците си да ги притискат.

Витоша на два пъти поведе срещу Пирин и бе близо до сензация, но не успя да удържи резултата 12 минути преди края на мача.

От своя страна Черно море ще излезе без шест от основните си играчи заради проблеми с контузии и натрупани картони.

Александър Цветков пък за пореден път е аут от групата. Както е известно, Илиев не е доволен от изявите му и той ще напусне Черно море след края на сезона.

Очаква се треньорът на моряците да заложи в стартовия си състав на някои играчи, които досега по-рядко имаха шанс за изява. Наказани за мача са Дани Кики, Mexди Фенуш и Атанас Зехиров.

Освен това Мартин Костадинов и Мариян Огнянов лекуват контузии, а Аристот Н’Донгала получи почивка от треньорския щаб. В състава на Черно море след изтърпяно наказание се завръща Петър Витанов, а с тима отпътува и младокът от школата Лъчезар Йорданов, който може да дебютира.

Източник: Novsport

Последни новини