Неочаквана подкрепа за Лудогорец в реванша

Неочаквана подкрепа за Лудогорец в реванша

Novsport

16-08-2018, 14:10

Българският шампион Лудогорец гостува на босненския първенец Жрински (Мостар) в реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Преди седмица „орлите“ спечелиха с 1:0 и сега се очаква доста труден мач на стадион „Пецара“ в Широки Брег.

Интересното е, че разградчани ще получат и босненска подкрепа в мача срещу Жрински и то от града на съперника. Освен от собствените си привърженици, които ще пристигнат днес в Босна и Херцеговина, Лудогорец може да се надява и на моралната подкрепа на големия градски съперник на Жрински - Вележ.

Феновете на един от традиционните отбори в бивша Югославия, чиято фракция носи името Red Army, засипаха Интернет с обичайните клетви срещу отбора, който по време на войната през 90-те години на практика окупира техния стадион “Бели Брег“. Това принуждава Вележ да е премести на „Врапчичи“, който е извън пределите на град Мостар.

"Няма как да подкрепям Свински! Надявам се да изгубят поне толкова тежко, колкото ФК Сараево от Аталанта (0:8)" и "Моля се на Бога Лудогорец да им вкара поне 6", са само част от по-меките съобщения във форума на един от най-популярните сайтове в страната bhfudbal.ba.

Източник: Novsport

Последни новини