Съдийска грешка лиши Черно море от победа на "Ивайло"

Съдийска грешка лиши Черно море от победа на

Novsport

10-08-2018, 20:13

Етър и Черно море откриха IV кръг на Първа лига с равенство на ст. „Ивайло”. Даниел Младенов откри резултата в 9-ата минута, а Патрик Андраде изравни в 51-ата минута. В 57-ата гол на Ради Василев бе отменен заради несъществуваща засада.

„Болярите” започнаха уверено двубоя и за по-малко от 10 минути поведоха в резултата. В 9-ата минута Варела получи отдясно и комбинира с Боджадж, той пробва нещо средно между пас и удар, като в крайна сметка кълбото попадна в Даниел Младенов, който вкара своя гол номер 200 в елита.

Последваха равностойни минути, като на моменти гостите имаха превес във владеенето на топката, но така и не се стигна до ново попадение до почивката.

След подновяването на играта „моряците” бързо успяха да заличат пасива си. Фенуш напредна отляво и с малко късмет успя да преодолее няколко футболисти на Етър, върна топката назад, където Георги Илиев пропусна и Патрик Андраде с точен удар от наказателното поле изравни в 51-ата минута.

Футболистите на Илиан Илиев стигнаха и до второ попадение, но страничният рефер вдигна засада на Ради Василев, като повторенията показаха, че такава няма.

Румен Руменов опита диагонален шут, но голмайсторът Младенов не успя да засече топката.

В 75-ата Никола Колев отправи опасен удар, при който топката профуча покрай десния страничен стълб.

В края на срещата нервите на Илиан Илиев не издържаха и след поредното оспорване на съдийско решение бе изгонен на трибуните, където догледа равенството между двата тима.

Етър - Черно море 1:1

1:0 Даниел Младенов (9`)

1:1 Патрик Андраде (51`)

Стартови състави:

Етър: Хр. Иванов, Кр. Стоянов, Артюнин, Сърмов, Атанасов, Руменов, Колев, Боджадж, Ив. Стоянов, Младенов, Варела.

Черно море: Макенджиев, Костадинов, Енчев, Хасани, Кононго, Ндонгала, Ериксон Андраде, Витанов, Фенуш, Русев, Винисиус.

Източник: Novsport

Последни новини