Антони Здравков: Разделяме се с трима играчи

Антони Здравков: Разделяме се с трима играчи

Topsport.bg

20-05-2021, 19:31

Треньорът на Царско село Антони Здравков разкри след загубата с 0:1 от Черно море, че отборът се разделя с трима свои футболисти. Стефан Христов, Антонио Георгиев са сред напускащите. Джони Пласид пък е във Франция, където ще подпише договор с местен отбор.

"Определено има причина заради загубата и експерименталния състав. Играчите ми играха добре и не допуснаха много ситуации пред вратата ни. Доста хора не играха днес, а причините са обективни. Искахме да видим хората, които са играли по-малко и тези, които им изтичат договорите.

Като цяло, сме се разделили с двама души - Антонио Георгиев и Стефан Христов. Джони Пласид е във Франция, за да подпише договор. Двама от младите започнаха титуляри и имат потенциал да се развиват с другите момчета, които са по-опитни. Имаме футболисти, които са наказани и контузени плюс двама души, които чакат трансфер и нямаше как да ги рискуваме днес.

Имаме разговори с други клубове за играчи и се надявам до 1-и юни да сме окомплектовани на 80%. Откакто съм дошъл тук, отборът играе добре. Искаме да продължим така", каза Здравков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини