Арда - Ботев (Пд) 0:0, без голове до почивката

Арда - Ботев (Пд) 0:0, без голове до почивката

Topsport.bg

18-02-2022, 17:29

Отборите на Арда и Ботев (Пловдив) се изправят един срещу друг днес от 17:30 часа на стадиона в Кърджали в първия двубой от 20-ия кръг на efbet Лига. Това ще е и официалният старт на пролетния полусезон, макар и вече да се изиграха два отложени от есента двубоя.

Арда върви на деветата позиция във временното класиране с актив от 22 точки, докато пловдивчани са четвърти с 32 и се целят нависоко.

Треньорът на Ботев Азрудин Валентич няма да разчита на титулярния страж Георги Аргилашки, който е болен. Така под рамката ще застане Хидайет Ханкич, който досега беше пазил само за купата и ще дебютира в шампионата. Извън сметките на босненския специалист е и централния бранител Самуел Супрайен, който изтърпява наказание. Вместо него на терена ще се появи Роберто Пунчец, който бе привлечен през седмицата. Добрата новина, че звездата на Ботев Тодор Неделев е напълно възстановен от травма и е на линия.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Наставникът на Арда Стамен Белчев няма проблеми с наказани и контузени и пуска най-доброто на терена. Според него двубоят срещу Ботев е идеален за футболистите му да покажат истинските си възможности. Белчев съжалява единствено, че се бави жълтата карта на новото попълнение Ласана Ндиайе, но се надява документът да пристигне и играчът да е на линия за гостуването на Пирин в Благоевград.

Източник: Topsport.bg

Последни новини