Ботев (Враца) - Хебър 0:0 (Развой на срещата по минути)

Ботев (Враца) - Хебър 0:0 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

13-04-2023, 19:02

Ботев (Враца) и Хебър (Пазарджик) дават началото на 26-ия кръг в efbet Лига със сблъсък помежду си. Срещата стадион "Христо Ботев" започва в 17:30 часа.

Успех за врачани днес ще запази шансовете им за десетото място, което към момента е заемано от Ботев (Пловдив). Също така три точки за северозападняците на практика ще ги направи недостижими от последните два отбора в таблицата.

В последния кръг и двата отбора допуснаха поражение срещу отбор от първата шестица. Ботев обаче допусна тежко поражение с 1:8 от Лудогорец в Разград, като остава със само точка от последните три мача.

Хебър пък допусна минимално поражение в домакинството си на Черно море. Това бе и дебют за Любослав Пенев начело на клуба. С "Ел Голеадор" начело пазарджиклии се очаква да са малко по-уверени в действията си и най-вече тябва да изглеждат по-добре в своите отбранителни действия.

Добрата новина за Пенев е свързана със завръщането на Роберт Мазан, който изтърпя наказание от една среща. От началото на седмицата тренировки с отбора поднови Арсенио Валпорт, но той все още е далеч от нужната кондиционна форма.

Наставникът на Ботев (Враца) Даниел Моралес отново ще може да разчита на своя голмайстор Браян Переа, който се завръща след наказание. Извън строя все още е защитникът Меси Биатомусока, тъй като неготовото отсъствие е за два мача.

Източник: Topsport.bg

Последни новини