Дерменджиев: Не коментирам съдиите, добре се справиха

Дерменджиев: Не коментирам съдиите, добре се справиха

Novsport

24-02-2019, 15:17

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев коментира минималната, но изключително ценна победа с 1:0 над ЦСКА във вечното дерби от XXIII кръг на Първа лига.

Опитният наставник отказа да коментира в детайли съдийството, след като „червените“ играха повече от полувреме с човек по-малко, а се фокусира върху представянето на своя нов тим.

“Левски показа добър характер и аз съм много доволен от това. Не коментирам съдиите, добре се справиха. Нека ги оставим да свирят това, което виждат. Не искам да коментирам реферите, това не е най-важното в този мач“, посочи Дерменджиев, за когото това бе първо дерби.

„В нашия отбор има психологически натиск, но вече нещата стоят по-добре. Радвам се и заради феновете, тъй като те заслужават този успех. Лично аз не се заблуждавам с подобна победа. Този мач е емоция, но аз съм спокоен и искам да го предам на футболистите. Тези битки са въпрос на интелект. Искам да видя отбор, който е готов за титла. Не искам химера. Бием един мач и видите ли ще спечелим титлата. Разбира се, че искам да станем шампиони, но не се заблуждавам с един мач”, заяви щастливият треньор на “сините”.

Източник: Novsport

Последни новини