Екшънът след гола на Спас Делев в снимки и видео

Екшънът след гола на Спас Делев в снимки и видео

Topsport.bg

10-12-2023, 20:25

Шампионът Лудогорец спечели голямото дерби на 20-ия кръг в efbet Лига срещу ЦСКА.

Селекцията на Георги Дерменджиев триумфира по инфарктен начин в столицата, след като отбеляза гол в 18-ата минута на даденото продължение. В герой за своите се превърна резервата Спас Делев.

Екшънът на този толкова интересен двубой настъпи в 118-ата минута на дербито. "Орлите" организираха една от последните си атаки в мача. При нея Сон и Рик Джонатан комбинираха по умел начин, чрез който бе преодоляна "червената" отбрана. Последва подаване към далечната греда на влезлия като резерва бразилец. С топката се разминаха двама футболисти на ЦСКА и така кълбото някак си стигна до краката на Спас Делев, който от няма и метър попари "армейците" за 0:1. Оттук насетне настъпиха и грозните сцени на "Армията". Делев бурно изрази радостта си пред Сектор "Г", а това очаквано не се хареса на хилядите цесекари. Последва меле, при което пострада треньорът на вратарите на Лудогорец - Здравко Здравков, който беше ударен в главата. 

Привърженик на ЦСКА дори понечи да удари, който и да е от лагера на разградчани, с лопата... 

Важна в тази ситуация беше и реакцията на тартора Иван Велчев - Кюстендилеца, който спря потенциално навлизане на терена на множество "армейски" фенове.

Ето какво точно се случи в мелето след гола благодарение снимките на колегите от startphoto.bg:

Източник: Topsport.bg

Последни новини