Етър - Хебър 2:5 (Развой на срещата по минут)

Етър - Хебър 2:5 (Развой на срещата по минут)

Topsport.bg

08-10-2023, 16:50

Етър и Хебър се изправят един срещу друг в ранния неделен двубой от програмата на efbet Лига. Срещата на стадион "Ивайло" стартира в 15:15 часа.

Домакините от Велико Търново ще търсят задължителни три точки срещу тима на Любослав Пенев, който не е печелил мач от средата на август - победата с 1:0 над Локомотив (София) в квартал "Надежда". След това момчетата на Ел Голеадор регистрираха четири поражения и две равенства - 1:1 с Ботев (Враца) и 0:0 с Крумовград в последните два кръга. Етър се намира на дъното в класирането с едва четири точки в своя актив, което означава, че е време болярите да прекъснат серията си от четири поредни поражения.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Любопитно е, че наставникът на отбора от Велико Търново - Светослав Петров, ще премери сили с Любослав Пенев, когото имат общо минало в ЦСКА. На стадион "Българска армия" легендарният голмайстор е бил хронологично президент, съотборник и старши-треньор на някогашния полузащитник от Добрич. Припомняме, че преди шест дни Петров замени Емануел Луканов, за когото пък се твърди, че ще заеме директорски пост в третодивизионния Фратрия.

Колкото двубоят изглежда удобен за шампиона на България за 1991 година да гони три точки, толкова той е такъв и за състава на Любо Пенев. В последно време Хебър не може да запише победа, каквито три постигна между 29 юли и 18 август. Със сигурност Ел Голеадор знае как да мотивира играчите си, които ще искат да се върнат на победния път в старопрестолния град.

Главен съдия на срещата е Васимир Ел Хатиб, с помощници Петър Митрев и Владимир Велев. Четвърти арбитър е Стоян Арсов, а ВАР ще се заемат Ивелин Занев и Станислав Станев. Делегат на БФС е Калоян Панайотов, а работата на реферите зорко ще следи Георги Виделов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини