Илиан Илиев: Няма лесни мачове в нашето първенство

Илиан Илиев: Няма лесни мачове в нашето първенство

Topsport.bg

15-09-2023, 22:46

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев нормално беше доволен след победата с 2:0 над Берое, качила "моряците" поне временно на върха в таблицата. 

"Мисля, че до 70-а минута някъде правехме каквото трябва. После дадохме инициативата, а не трябва. Много неща ставата за 20 минути. Като цяло съм доволен от футболистите. Имаше неизвестност от това, че завършихме добре. Имахме почивка заради паузата, в която не успяхме да играем контрола. Не задържахме нивото, но съм доволен от играчите. Добре бяхме срещу отбор с 3-5-2 и не го оставихме да ни направи ситуации.

Когато вкараш е добре, независимо кога. Не трябва да допускаме моменти, в които оставяш инициативата. В някой мач може да ни изиграе лоша шега.

Предните години допускахме неприятни резултати. Няма лесни мачове у нас, но се надявам да подхождаме както днес в следващите мачове. Съперникът не е чак такъв дразнител за публиката, но усетихме подкрепа. Точно опитните хора трябва да задържат концентрацията на всички.

Имаме двама-трима изпълнители, но помните, че предния мач изтървахме дузпа. Наско засега ги изпълнява добре. Не ни е фикс идея да имаме изпълнител, а да играем добре.

С Брено Тейшейра не е добре ситуацията с документите, може би чак след октомврийската пауза ще бъде готов за игра".

Източник: Topsport.bg

Последни новини