Илиан Илиев: Ще има много сериозни последствия за Алекс Фернандес

Илиан Илиев: Ще има много сериозни последствия за Алекс Фернандес

Topsport.bg

22-09-2023, 21:59

Наставникът на Черно море - Илиан Илиев коментира равенството с ФК ЦСКА 1948, както и скандала с Алекс Фернандес, който реагира бурно при смяната си.

"Голяма част от мача се представихме така, както искахме. Владеехме топката, имаме добри единици. Доволен съм като цяло от представянето ни, но опитен отбор като нашия с високи футболисти, не може да получи такъв гол. Една ситуация ни взе двете точки.

Стояхме по-добре от ФК ЦСКА 1948 с топката, все още имаме какво повече да изискваме в завършващата фаза на играта, нуждаем се от самочувствие. Това е футболът, една грешка ни костваше победата."

"Алекс Фернандес показа неуважение към колегата си който влиза в игра, както и към решенията на треньорския щаб.

Такива хора нямат място на пейката и затова му казах да напусне. Ще има много сериозни последствия, защото не му е за първи път. Взехме го от нищото, вече се мисли за звезда, а всъщност още нищо не е направил."

"С изключение на първите минути на второто полувреме, държахме инициативата в мача. Трябваше да играе с по-голямо самочувствие, още повече, че тук на този стадион няма натиск от фенове", коментира Илиев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини