Керкез: Беше истинско дерби, горд съм от момчетата

Керкез: Беше истинско дерби, горд съм от момчетата

Topsport.bg

22-09-2023, 22:33

Милош Керкез остана доволен от представянето на Ботев Пловдив при загубата от ЦСКА с 1:2 на "Колежа". Наставникът заяви, че не е щастлив единствено от резултата.

"Те вкараха два, ние един, мисля че беше истинско дерби. Минимум равенство трябваше да е точен резултат. В подобни дербита не можеш да допуснеш подобни грешки. Играхме срещу качествен отбор, който ни натисна. Имахме своите шансове. Не съм щастлив от резултата, но съм горд от момчетата.

Това не е алиби, но Конте е с проблем, Секулич е болен. Много неща се случиха и съжалявам, но трябва да бъде горд от играчите. Те дадоха всичко от себе си. Големи благодарности към феновете. Съжалявам, че не можахме да им дадем по-добър резултат.

Но те ни подкрепяха от първата до последната минута. Имаме много какво да работим, за да стигнем нивото на Лудогорец и ЦСКА. Много работа до края на декември и имаме много неща да подобряваме по време на подготовката", започна Керкез.

"Надявам се, че на са сериозни проблемите. Реда се завърна. Уме се завръща, но имат нужда от време. Имаме трудна програма, но трябва да разберем, че ние сме Ботев и всеки мач като този трябва да дадем най-доброто от себе си".

"Не (б.р. дали е говорил със Саша Илич). Има информация. Можем да я вземем отвсякъде. Видяхме, че ЦСКА се връща по-силен. Добър отбор с добри играчи. Малко качество не ни стигна".

"Искам да видя отбор, който не се предава, както днес. Програмата е трудна. Сроковете са кратки, но трябва да бъдем заедно", завърши наставникът на Ботев Пловдив.

Източник: Topsport.bg

Последни новини