Крумовград - Локомотив (София) 1:0, домакините водят на почивката!

Крумовград - Локомотив (София) 1:0, домакините водят на почивката!

Topsport.bg

26-08-2023, 19:48

Крумовград и Локомотив (София) се изправят един срещу друг в двубой от поредния кръг на efbet Лига. Срещата е тази вечер от 19:15 и ще се проведе във Футболен комплекс "Никола Щерев-Старика" в Пловдив.

Домакините показаха много добро лице в последните два кръга, побеждавайки ФК ЦСКА 1948 и Ботев (Пловдив). В последния кръг новакът в елита демонстрира характер и стигна до обрат над "канарчетата". По този начин тимът се изкачи до шестото място с актив от девет точки.

Столичани пък са далеч от най-добрите си дни. Всички проблеми, които Локомотив имаше преди сезона, продължават с пълна сила и в efbet Лига. "Железничарите" са на 11-о място с шест пункта, като в последните два кръга бяха надиграни от Арда (Кърджали) и Хебър.

Дни преди двубоя ръководството на Локомотив подписа с 26-годишния полузащитник Фелипе Райън, като той ще може да запише своя дебют именно срещу Крумовград.

Главен съдия на срещата е Георги Гинчев, с помощници Георги Дойнов и Мартин Мачев. Ангажимент с ВАР ще имат Ивелин Занев и Никифор Велков. Делегат на БФС е Николай Колев, а работата на реферите зорко ще следи Николай Ангелов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини