Линдсет: Хайнц е топ! Нямам търпение да видите още от него

Линдсет: Хайнц е топ! Нямам търпение да видите още от него

Topsport.bg

12-02-2023, 18:01

Халфът на ЦСКА - Джонатан Линдсет, говори пред медиите след победата на своя отбор с 4:1 при гостуването на Берое. Норвежецът сподели, че тимът има шанс за стане шампион, ако печели мачовете си. Той също така отчете, че българското първенство е доста сложно.

"Мисля, че изиграхме добро второ полувреме. Въпреки че те вкараха първи гол, показахме характер, феновете много ни помогнаха да обърнем мача. Бяха невероятни. След като те вкараха гол, чувахме публиката как ни подкрепя силно и наистина ни помогнаха много.

В Норвегия играем на изкуствена трева, по-трудно е. Не мога да се оплаквам от времето тук. Показахме, че дори при такъв терен можем да се справяме достатъчно добре.

Тобиас Хайнц е топ играч и нямам търпение да видите още от него. На тренировки изглежда много добре, разбира се, решението кой да играе е на треньора. Разбира се, че има нужда от малко време, за да свикне със системата, но съм уверен че, нещата ще се получат много добре.

Има още много мачове, нищо не е решено. Ако печелим мачовете си, имаме голям шанс да станем шампиони. Българското първенство е доста сложно", завърши Линдсет.

Източник: Topsport.bg

Последни новини