Локо (Пловдив) - Славия 2:0, Алфа Конте с втори гол

Локо (Пловдив) - Славия 2:0, Алфа Конте с втори гол

Topsport.bg

23-09-2023, 17:30

Локомотив (Пловдив) посреща Славия в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион "Локомотив" е от 17:30 часа, а главен съдия е Драгомир Драганов.

Локомотив записа осем поредни победи и ще търси девета, а към момента тимът е лидер в класирането. От своя страна "белите" са чак на 14-ото място и започнаха сезона по кошмарен начин, което наложи смяната на треньора Хосе Мари Бакеро. Начело на столичния тим вече е Иван Колев.

За него това ще бъде втори престой в Славия. В първия си период начело на "белите" опитният треньор постигна 15 победи, 9 равенства и 17 загуби в общо 41 шампионатни мача. Впечатление правят трите последователни успеха срещу Левски в рамките на 4 месеца.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

В същото време, в лагера на домакините, Калоян Костов се контузи по време на срещата с Хебър (Пазарджик). Първоначално се смяташе, че ще отсъства около месец, но при вторичен преглед се оказа, че той има тежка контузия - скъскана кръстна връзка. Това означава, че Калоян Костов ще бъде аут от терените до месец март. Защитникът е опериран успешно, като вече се възстановява вкъщи. Христо Иванов и Ангел Лясков ще бъдат на разположение на наставника Александър Томаш.

Източник: Topsport.bg

Последни новини