Локомотив (Пд) - ЦСКА 2:0 (Развой на срещата по минути)

Локомотив (Пд) - ЦСКА 2:0 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

08-04-2022, 18:30

Отборите на Локомотив (Пд) и ЦСКА се изправят един срещу друг в късния двубой от последния редовен кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 19:30 и противопоставя отбори, които не се намират в своята оптимална форма.

"Червените" изостанаха на 9 точки от Лудогорец и на практика се простиха с шансовете си за титлата. Тимът беше в серия от 3 мача без отбелязан гол, но преди седмица се наложи с 1:0 над Берое и поне временно напрежението на "Армията" беше потушено. "Смърфовете" паднаха тежко през изминалия кръг от ФК ЦСКА 1948 с 0:4, което доведе и до оставката на старши-треньора Александър Тунчев.

За поста се спрягат няколко имена, но президентът Христо Крушарски и партньорите му все още са взели окончателно решение. Днес тимът ще бъде воден от клубната легенда Христо Колев-Бащата. Пловдивчани не успяха да влязат в топ 6, а вече отпаднаха и от Купата на България след загуба именно от ЦСКА. Сега целта пред отбора е седмото място.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Двубоя ще пропусне Преслав Боруков, който е наказан. Неговото място ще заеме Ивайло Димитров. Той ще действа до Димитър Илиев, а от втора позиция ще атакува Венсан Марсел. В средата на терена ще започнат Бирсент Карагарен, Петър Витанов, Парвизджон Умарбаев и Александър Василев.

"Червените" ще бъдат водени от Анатоли Нанков заради наказанието на Стойчо Младенов. Карло Мухар е аут, след като получи червен картон срещу Берое, но добрата новина е завръщането на Брадли Мазику. Федерико Варела отново ще е титуляр на позицията зад Жорди Кайседо, а по фланговете ще стартират Греъм Кери и Георги Йомов.

Главен съдия на срещата е Георги Димитров, с помощници Димитър Русев и Павлин Михайлов. С ВАР ще боравят Васимир Ел Хатиб и Костадин Тановчев. Делегат на БФС е Красимир Драганов, а работата на реферите зорко ще следи Димитър Костов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини