Лудогорец II нанесе първа загуба на Хебър

Лудогорец II нанесе първа загуба на Хебър

Novsport

03-10-2020, 19:50

Лудогорец II надви Хебър с 3:2 в двубой от деветия кръг на Втора лига. Поражението е поражение на тима от Пазарджик. С три гола за дубъла на шампионите се отличи Димитър Митков.

Той откри резултата  9-ата минута от дзупа. В 17-ата Владислав Найденов стреля опасно към вратата на Хебър, но Александър Любенов отрази. До края на първата част гостите от Пазарджик имаха няколко добри възможности да изравнят, но не успяха. 

Малко след подновяването на играта Димитър Митков отбеляза второто си попадение. Само две минути по-късно той оформи своя хеттрик. 

Гостите се активизираха и върнаха  едно попадение чрез Тодор Чаворски, който се разписа от дузпа. Последва опит на Ивайло Лазаров, който бе отразен от стража на домакините. 

В последните секунди Томислав Папазов отбеляза за Хебър, но това бе крайно недостатъчно отборът от Пазарджик да открадне поне точка от Разград. 

Така Лудогорец II затвърди доброто си представяне и записа трета поредна победа, с която се изкачи до третата позиция във Втора лига. Хебър, от своя страна, остана четвърти с актив от 17 точки. 

Източник: Novsport

Последни новини