Любо Пенев: Късмет? Не говорим за него

Любо Пенев: Късмет? Не говорим за него

Topsport.bg

09-10-2022, 22:45

Старши-треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Любослав Пенев, коментира нулевото равенство у дома срещу Черно море. Според него тимът му е играл под възможностите си.

"Късмет? Не говорим за него. Вкарахме голове, добре. Щом са били нередовни, се отменят, без никакви претенции. Концентрирам се върху нашия отбор. За мен това, което видях, не играхме на нивото, което можем. Под нашите възможности. Това ни дава по-малко опции за победа. Има и такива мачове, важно е, че прибавихме точка към актива.

Доволен съм от всички футболисти, но търся малко повече свежест и затова се правят тези промени на полувремето. Малко по-добро второ полувреме, но като цяло играхме по-бавно, бавно се позиционираме, много брак в пасовете. В никакъв случай не казвам, че сме направили лош мач, но под нашите възможности.

Алекс Колев се подобрява, контузен е от миналия мач, както и Лясков. Подобряват се и скоро ще са в строя.

Срещу Спартак Варна ще искам да играем по различен начин, но не като този. Ние си гледаме нашата работа, следим и противниците, но сме в средата на първенството, има много точки и ще се състезаваме за спечелването им. Купа има. Съвсем спокойно и премерено".

Източник: Topsport.bg

Последни новини