Николай Киров за мача с ЦСКА: При тях има натрупана умора

Николай Киров за мача с ЦСКА: При тях има натрупана умора

Topsport.bg

05-11-2021, 13:59

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Николай Киров заяви преди срещата с ЦСКА от 14-ия кръг на efbet Лига на стадион "Българска Армия", че е нормално противникът да има проблеми с натрупаната умора.

"Очакванията ми са за един труден двубой срещу сериозен противник. Противник, който се намира в челото на класирането и притежава качествен състав. При всяко положение при тях има натрупана умора, но те имат и по-голяма ширина на състава. Предполагам, че ще правят необходимите ротации. Като физика е нормално противникът да има проблеми", сподели Киров.

"Нямам никакви кадрови и здравословни проблеми. Вижда се, че мачът е с по-различен заряд от самото поведение на състезатели през седмицата. Надявам се, че това ще се прехвърли на терена и в понеделник", добави треньорът на ФК ЦСКА 1948.

"Обсъдено е със спортно-техническия щаб преместването в Бистрица. Стадионът в Бистрица предоставя много добри условия като терен, за да се провеждат едни нормални срещи", продължи специалистът.

"Виждам разлика в поведението на играчите преди почивката и след нея. Реагираме твърде късно, след като съперникът ни поведе. Имахме разговор със състезателите на тази тема през седмицата. Надявам се да са били ползотворни."

Източник: Topsport.bg

Последни новини