Пардю: Това не бе най-комфортната ни вечер

Пардю: Това не бе най-комфортната ни вечер

Topsport.bg

21-04-2022, 22:25

Старши треньорът на ЦСКА Алън Пардю коментира драматичната победа над Славия след изпълнение на дузпи.

"Доста неща се объркаха за нас тази вечер. Трябва да кажа, че техният отбор започна силно, вкара два прекрасни гола. Оттам насетне те много добре диктуваха темпото. Очевидно това е проблем за нас - не използваме шансовете си.

Според мен шансът пред Кайседо бе гол и това, че не бе отчетен, ни разочарова. Най-важното бе да не инкасираме трети гол, това щеше да ни изкара извън борбата. Но футболът е такъв. Не бе най-комфортната вечер и знам, че дори на тренировка сме по-добри, отколкото днес. Но самочувствието, което ще ни даде този мач, е сериозно. Имаме много работа преди финала.

Разстроихме се психически, започнахме да си мислим можем ли да реагираме. Знаехме, че третият гол ще ни затрудни изключително много.

Ще говоря с клуба. Дори в този кратък период установих добра връзка с футболистите. Те са страхотна група. Нека помисля спокойно. Наслаждавам се на този си период във футбола, въпреки че е трудно да гледам подобен тип мачове от тъчлинията. Мисля, че това бе един странен период и дори не знам как отборът ми ще изглежда срещу Лудогорец, например. Имаме много футболисти с много картони, има напрежение върху нас. Аз ще направя всичко по силите си и ще кажа на клуба това, което мисля. Ще бъда много директен с ръководството. Ако остана за постоянно, много неща трябва да се променят", допълни Пардю.

Източник: Topsport.bg

Последни новини