Педро Нареси: Бразилците в Лудогорец ми помогнаха да се адаптирам бързо

Педро Нареси: Бразилците в Лудогорец ми помогнаха да се адаптирам бързо

Topsport.bg

01-02-2023, 09:34

Халфът на Лудогорец - Педро Нареси даде интервю пред бразилското издание "UOL", в което коментира адаптацията си към новата обстановка в Разград.

"Беше по-добре, отколкото очаквах, адаптирах се много бързо, разбира се, бразилците ми помогнаха много за това, но на терена успях да направя много минути и да покажа добро представяне, играейки във важните мачове от първенстгвото, Купата и в Европа, но имам още много да се развивам и да уча от европейския футбол и неговата култура, но тези първи месеци бяха страхотни", разказва 25-годишният халф.

Той говори и за зимната подготовка, която Лудогорец прекарва в Турция: "Това е първата ми подготовка заедно с отбора, малко е по-различна от Бразилия, но е от голямо значение, защото все още имаме шанс да спечелим на трите места, където се състезаваме и нашата подготовка се базира на това, гарантирайки шампионската титла и Купата на България, както и изненада в Лигата на конференциите. Създадохме големи очаквания, защото изиграхме страхотни мачове срещу Бетис и Рома и това е нашето ниво".

През есента Нареси изигра общо 12 мача за "орлите" във всички турнири, като все още чака първия си гол с фланелката на Лудогорец.

Източник: Topsport.bg

Последни новини