Сензациите в пресата: Защитник се завърна в Ботев Пд, Божилов отново в Черно море

Сензациите в пресата: Защитник се завърна в Ботев Пд, Божилов отново в Черно море

Novsport

18-10-2020, 09:40

 "Тема спорт": Защитник се завърна в Ботев Пд 

Още един нов играч започна тренировки с Ботев Пловдив. Това е Атанас Ташолов, който е юноша на „жълто- черните”.

Ташолов имаше професионален договор с Ботев, но след като изтече, той продължи кариерата си последователно в Несебър, Нефтохимик, Марица и Лококомотив Горна Оряховица

Сега Ташолов ще пробва да си заслужи място в първия състав на „канарчерата”.

"Мач Телеграф": Белгиец още не е подписал с Черно море 

Защитникът Мануел Ангули все още не може да подпише договор с тима на Черно море. Трансферът на белгиеца бе анонсиран в родината му от местните медии, но все още няма договор с варненци.

Причина за това е, че документите на Ангули от последния му клуб все още не са пристигнали на „Тича”. Очаква се защитникът да подпише договор за две години.

Той идва в Черно море като свободен агент. За последно Ангули е играл в тима на Виртон, където има записани 108 мача и 3 гола.

Илиан Илиев пробва и испанеца Жорди Лопес, който обаче имаше нещастието да се контузи в контролата с Добруджа и бе освободен.

"Мач Телеграф": Георги Божилов се завърна в Черно море 

Черно море подписа договор до края на годината с нападателя Георги Божилов, който вече близо две години е извън терените заради контузия и операция на ахилеса. Стигналият и до националния отбор столичанин тренираше заедно с тима в последните месеци, но контрактът му беше изтекъл и от клуба имаха договорка с него да го подновят, след като се възстанови.

Сега Божилов отново е картотекиран в БФС и скоро ще може да се върне в игра. Надеждата на треньора Илиан Илиев е футболистът да е преодолял сериозната травма и да може да помогне, засилвайки конкуренцията в атака.

“Моряците” се нуждаят от още мощ в предни позиции, особено предвид спада във формата на Исмаил Иса от началото на новото първенство. Националът обаче ще продължи да е първи избор и ще води нападението на Черно море и в днешния двубой с Монтана.

33-годишният Божилов игра за последно в родния елит на 15 декември 2018 година, когато влезе като резерва 13 минути преди края при равенството 1:1 с Витоша (Бистрица).

Източник: Novsport

Последни новини