Славия организира екскурзия за мача с Ботев Пд

Славия организира екскурзия за мача с Ботев Пд

Novsport

09-04-2018, 15:25

Два автобуса с фенове на Славия ще пристигнат на базата в Коматево за гостуването на "белите" на Ботев (Пловдив) за първия двубой от полуфиналите за купата на България. Срещата е на 10 април (вторник) от 19.00 часа.

Мачът е на паметната за славистите дата - 10 април. Точно на този ден преди 105 години се е появил най-старият столичен футболен клуб, а негов председател става Димитър Благоев-Пальо, син на бащата на социализма в България Димитър Благоев-Дядото.

"Искаме КУПАТА", пишат на официалния си сайт белите. Ето целият текст:

„Феновете на Славия организират екскурзия за гостуването на "белите" на ПФК Ботев (Пловдив) за първия двубой от полуфиналите за купата на България. Срещата е на 10 април (вторник) от 19.00 часа на базата в Коматево.

Сборният пункт на славистката агитка е в 13.30 часа на 10 април пред стадион "Славия", а цената на пътуването е 15 лева (не включва цената на билета за срещата, който е 10 лева).

В 14 часа ще бъдат поднесени цветя пред монумента на първия председател на клуба Димитър Благоев-Пальо, намиращ се в пространството пред сектор "А" на стадион "Славия". Заминаването за Коматево е в 15.30 часа.

При необходимост ще бъдат наети по-голям брой превозни средства. Елате да подкрепим заедно любимия отбор на връх 105-ия рожден ден на СЛАВИЯ!”

Източник: Novsport

Последни новини