Спасов: Късметът беше на наша страна

Спасов: Късметът беше на наша страна

Novsport

17-08-2020, 20:21

 Наставникът на Монтана Никола Спасов сподели първите си впечатления след нулевото равенство като гост на Царско село във втория кръг на efbet Лига. От 72-ата минута неговият състав игра с 9 души, след като Стефан Цонков и Николай Минков бяха изгонени.

"Една точка не може да замести три. Не съм доволен от начина, по който се изкара вторият червен картон, за да можем да бъдем равностойни до края, за да вземем трите точки. Това можеше да се случи, ако бяхме по-дисциплинирани. Ще говорим през седмицата. Доволен съм от точката", започна той.

"Приятно ми беше да се върна тук. Нямах по-малко желание от предишния мач. Емоцията е еднаква", допълни бившият старши треньор на "царете".

"Момчетата издържаха и физически, и психически. Тактически се наредиха по максимално най-добрия начин. Нямам никакви забележки. Направихме 1-2 пропуска в последните минути, но в крайна сметка е нормално. Имахме късмет в края на мача. Това раздаване и отношение, което имаха, затова късметът натежа на наша страна", призна Спасов.

"Момчето, което беше на проби, го освободихме. Няма такова нещо, че има контакт с Иван Стоянов. Не сме говорили с него. Нямаме такава информация", завърши специалистът.

Източник: Novsport

Последни новини