Спонсор обяви оттеглянето си от Локомотив (Пловдив)

Спонсор обяви оттеглянето си от Локомотив (Пловдив)

Novsport

30-03-2018, 14:30

Фирмата "РЕФАН България" се оттегли като спонсор на клуба, след като името на компанията бе намесено в негативен план.

Това стана покрай случая с подалия оставка треньор в ДЮШ на "смърфовете" - Георги Недевски, и последвалата декларация от страна на родителите в подкрепа на специалиста.

Вижте какво обявиха от ръководството на фирмата:

Ръководството на "РЕФАН България" с огромно разочарование констатира, че името на компанията за пореден път търпи негативи във връзка с помощта, която оказва на футболен клуб Локомотив (Пловдив).

В няколко електронни издания бе разпространена декларация, в която косвено името на компанията е намесено в интриги, които не отговарят на нивото на фирмата, доказала пред цяла България своята социална насоченост и ангажираност. След като се убедихме, че във въпросната декларация, входирана в клуба, името на компанията е посочено недвузначно, ние взехме решение, да прекратим взаимоотношенията си с ФК Локомотив Пловдив след края на настоящия сезон!

Считаме, че сме преизпълнили ангажиментите, които сме поели към футболния клуб през годните при управлението на различни ръководства и собственици. РЕФАН България е компания с 25-годишна история и е удостоена с редица награди, плакети и благодарствени писма за благотворителност и спомоществователство

Източник: Novsport

Последни новини