Стоилов: Ако показваме добри игри, ще се борим за челната тройка

Стоилов: Ако показваме добри игри, ще се борим за челната тройка

Topsport.bg

03-04-2022, 19:46

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов беше доволен от резултата срещу Пирин 3:0, но не и от продукцията на "сините" в Благоевград. Мъри е на мнение, че отборът му има възможност да атакува челната тройка, ако неговите възпитаници продължат с победите.

"Имаше прекрасни условия за игра, терен и публика. Стана футболен празник. Условията за игра бяха перфектни. Пирин е доста неудобен опонент. Радващо е , че спечелихме убедително с 3:0. Не съм доволен от представянето ни, трябва да играем още по-добре.

Не е най-добрият ни мач под мое ръководство. Отборът ни е доста по-високо като класа. Ако показваме добри игри и печелим, ще се опитаме да се борим за челната тройка. Успяхме убедително да влезем в шестицата. Имаме напредък. Левски се научи да играе като равен с отборите, които се борят за върха.

Идеален момент е да видим докъде сме стигнали срещу останалите отбори от Топ 6. Това е идеална възможност да видим къде са ни проблемите и как трябва да надграждаме. Винаги принципът ми е бил дисциплината. Левски ми е най-важен. Костадинов и Димитров нямат друга дестинация , ако не ги иска никой. Ако никой не ги купи, ще тренират с втория отбор.

С оглед на добрия мач и подкрепата на агитките, не трябваше да се стига до ексцесии. Футболът е игра за джентълмени".

Източник: Topsport.bg

Последни новини