Стоилов: Имаме още дълъг път, докато станем онзи стабилен и уверен Левски

Стоилов: Имаме още дълъг път, докато станем онзи стабилен и уверен Левски

Topsport.bg

26-02-2022, 17:25

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов остана доволен от победата на неговия тим с 2:0 срещу ФК ЦСКА 1948. Мъри коментира доста интересни теми след края на гореспоменатия мач в Бистрица:

"Мисля, че с оглед на трудния терен, заслужена победа на нашия отбор. Въпреки това, искам повече, трябваше да решим двубоя по-рано. Моето най-голямо притеснение беше, че не всички привърженици на Левски ще могат да дойдат на мача. Левски дойде и игра, без да коментирам качеството на играта.

Да говорим за тактика и качествен футбол не може. Допускаме все още грешки в контрола на топката, също и в завършващата фаза на играта. Имахме няколко положения, които трябваше да реализираме с повече самочувствие и класа. Когато играем в блато, няма как да говорим за качество на играта. Очаквам да играем добре, да трупаме форма и динамика в играта".

За нас няма значение с кой играем. Левски във всеки мач, бил той за първенство или за Купа, трябва да играе за победа. Трябва да играем с желание. Няма опасност да подценим мача със Септември. Левски има още път да извърви, докато стане стабилния и уверения Левски, който трябва да бъде.

Кордоба ще бъде наказана за Купата, Краев не знам. Левски има футболисти, не се плаща, че може да имаме наказани. Върви по план. Върви точкогонството, има какво да подобряваме в игровия стил. Като се подобри състоянието на стадионите, ще се играе и по-добре", завърши Стоилов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини