Стойчо Стоев: Когато имаш на разположение само 13 футболисти, не е лесно

Стойчо Стоев: Когато имаш на разположение само 13 футболисти, не е лесно

Topsport.bg

17-07-2023, 20:53

Старши-треньорът на Локомотив (София) Стойчо Стоев заяви след победата срещу Ботев (Враца), че в процеса на първенството отборът ще изчисти проблемите, които изпитва.

"Много приятно е чувството да се завърна, след като доста време не бях покрай тъчлинията. Освен това удоволствието е още по-голямо, защото съм начело на Локомотив София. Много труден мач, знаехме, че ще е труден, имаме доста малко състезатели. Мога да си позволя само две смени. Момчетата се стараят.

Аз съм убеден, че в процеса на първенството ще изчистим проблемите и ще изглеждаме стабилно като отбор. Когато имаш на разположение само 13 футболисти, не е лесно. Футболистите показаха характер.

Имаме доста неща да чистим и в офанзивен, и в дефанзивен план. Аз си го знам. В преговори сме с дадени футболисти. Въпрос на дни е да се разбере дали ще привлечем тези играчи. Още не мога да кажа дали новото попълнение ще може да вземе участие в предстоящия мач срещу Локомотив Пловдив.

Не искам да се конкретизирам върху постове. Ние си го знаем, там където имаме слабости. Ако успеем да реализираме тези трансфери, които искаме, отборът на Локомотив ще изглежда по различен начин", каза още Стоев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини