Треньорът на Етър изрази недоволство от ВАР

Треньорът на Етър изрази недоволство от ВАР

Topsport.bg

21-08-2023, 23:11

"Нищо не се е объркало, ние си действахме по план. Първото полувреме беше доста плахо за нашия отбор. През второто полувреме от първата до последната минута имахме положения", заяви старши треньорът на Етър Велико Търново Емануел Луканов след поражението с 0:1 като гост на ФК ЦСКА 1948 в Бистрица.

Луканов изрази недоволството си от отсъжданията в резултат от системата за видеоарбитраж-ВАР.

"Вече пореден мач ние губим през ВАР. Това не мога да го разбера. Днес пак има дузпа, всеки го казва. Не знам аз какво да си мисля и какво да кажа. Колкото и културно да се държи човек, аз не мога да го приема. Тези хора на терена се борят за всяка топка. Това не е справедливо. Ако сме надиграни - ОК, но това ми идва в повече", коментира Луканов пред Diema Sport.

"От чисто тактическа гледна точка видяхте, че през второто полувреме имахме положения. Не забравяйте, че играем срещу много силен отбор. Тимът на домакините си изигра мача, но второто полувреме беше изцяло наше. Нищо не тежи на футболисти, ние играхме срещу един от най-силните отбори в групата. Представянето ни беше добро", добави наставникът на Етър.

Източник: Topsport.bg

Последни новини