Фенове на Левски от Хисаря към Сираков: Явно сме останали недоразбрани!

Фенове на Левски от Хисаря към Сираков: Явно сме останали недоразбрани!

Topsport.bg

15-05-2023, 18:26

Представител на Левски е отговорил на феновете от "Синя крепост Хисаря", които преди два дни отправиха покана за среща към собственика на клуба Наско Сираков.

Босът на "сините" е заявил, че е на разположение да се срещне с тях в своя офис, но привържениците искат срещата да е отворена за всички запалянковци от региона.

Ето какво се казва в съобщението:

"Днес, получихме отговор от представител на ръководството на ПФК Левски, по повод нашата покана за среща с г-н Наско Сираков. В него се казва, че той е на разположение да се срещне с нас в офиса на клуба.

Благодарим за отправената покана за лична среща в офиса на клуба, но нашата идея е различна! Все пак вярваме, че Той ще намери време да се види с нас, така като успя да го направи преди месец в други градове от страната.

Явно сме останали недоразбрани - идеята ни е срещата да е широко достъпна и отворена за всички фенове от региона, а именно Пловдив, Карлово, Сопот, Асеновград, Панагюрище, а не само за членовете на нашата организация. Бихме искали срещата да е отворена за всички, които изпитват загриженост за бъдещето на любимия ни клуб. Това цели избягване на елемента "посредничество" от наша страна в отношенията между собствениците и ръководителите на клуба от една страна и "сините" привърженици от друга!", пишат феновете.

Източник: Topsport.bg

Последни новини