Фенове на Левски с редица благотворителни инициативи в подкрепа на клуба

Фенове на Левски с редица благотворителни инициативи в подкрепа на клуба

Topsport.bg

19-11-2021, 22:59

Фенклуб Ултрас Радомир учреди стипендия за подпомагане на млад талант от Академия Левски, съобщиха в официалната страница на "сините" във фейсбук.

Ръководстовото на клуба изказа благодарност и на тръст "Синя България", който оборудва кът за гледане на футболни мачове в общежиитието на Академия Левски.

Ето какво съобщиха 26-кратните шампиони:

"Левскари,

Фенклуб Ултрас Радомир, част от Ултрас Левски, учреди стипендия за подпомагане на млад талант от Академия "Левски". Целта на привържениците е инициативата да придобие по-голяма популярност и да намери повече съмишленици сред "синята" общност.

Тази инициатива е поредната помощ, която привържениците оказват на Детско-юношеската школа на любимия клуб.

Тръст Синя България оборудва кът за гледане на футболни мачове в общежиитието на Академия "Левски" с мека мебел и телевизор. Фенклубовете Torcida Kyustendil, BAD BLUE BOYS BLAGOEVGRAD, Завинаги сини, Blue Boys Петрич и Blue Brothers Simitly - BBS, част от Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП), на два пъти в рамките на няколко месеца осигуриха тренировъчни пособия за нуждите на Академия "Левски". Фенклуб Сдружение Сини Сърца / Blue Hearts Association също оказват финансова помощ на млади таланти от школата на любимия клуб.

"ПФК Левски" изказва своята искрена благодарност към членовете на "Ултрас Радомир", че за пореден път демонстрираха силата на левскарския дух и допринасят за развитието на децата на "Левски".

САМО ЛЕВСКИ".

Източник: Topsport.bg

Последни новини