Фулвио Пеа: Много труден мач за коментиране, сбъркахме почти всичко

Фулвио Пеа: Много труден мач за коментиране, сбъркахме почти всичко

Topsport.bg

04-09-2022, 23:24

Старши треньорът на Хебър Фулвио Пеа логично бе разочарован, след като неговите възпитаници загубиха тежко с 0:6 гостуването си на Лудогорец в среща от 9-ия кръг на родното първенство.

"Много труден мач за коментиране. Единственото, което можем да направим, е да поздравим противниците ни, които бяха много по-добри във всяка гледна точка. Ние не направихме достатъчно", каза италианецът минути след края на мача.

"Със сигурност нашето отношение трябваше да е по-добро. Със сигурност голът, който допуснахме в третата минута ни натежа и в краката, и в главите. Отбор, който идва тук, трябва да знае, че съперникът е по-силен и да противодейства по-добре", анализира срещата Пеа.

Фулвио Пеа открои какво не е направил Хебър достатъчно добре в двубоя: "Нашият съперник е много добър, а ние днес сбъркахме почти всичко. Когато отношението ти е грешно, когато ти липсва воля да се бориш и допуснеш гол в третата минута, е нормално всичко до стане още по-трудно".

"Трябва да работим, за да сме по-настоятелни в атака. Единственият път е да работим, това е единственото решение", каза той.

"Това не е само въпрос на време, това е въпрос и на желание, на физическа подготовка. Трябва да продължаваме да работим и да се опитаме да не повтаряме резултати като днешния", заяви Фулвио Пеа.

"Това ще бъде друг мач. Всеки мач има собдствена история и ние със сигурност ще имаме по-сериозна мотивация да се представим по-добре от тази вечер", каза наставникът на Хебър относно предстоящия мач срещу Черно море.

Източник: Topsport.bg

Последни новини