Хебър - ЦСКА 0:0, равенство на почивката

Хебър - ЦСКА 0:0, равенство на почивката

Topsport.bg

16-07-2023, 21:49

Отборът на ЦСКА стартира битката за жадуваната 32-а титла на България с гостуване на амбициозния тим на Хебър в Пазарджик.

Двубоят е днес от 21,00 часа, а двубоят е специален за домакините, тъй като ще се играе на изкуствено осветление, което се случва за първи път.

През миналия сезон ЦСКА остана на точка от първото място, отишло за 12-и път в ръцете на Лудогорец, но през тази кампания се надява да наруши т.нар. хегемония. Основания за това има повече от достатъчно.

На "Българска армия" задържаха основни футболисти и привлякоха силни нови попълнения. Затова победата днес за момчетата на Саша Илич ще е повече от желана, за да афишират своите амбиции още в началото на шампионата.

От новите в селекцията на ЦСКА единствено Данило Асприля останa извън сметките на Саша Илич заради проблеми с работната си виза. Сръбският специалист няма да може да разчита още на наказаните Дюкенс Назон, Тибо Вион и Иван Турицов, както и на контузения Юрген Матей.

През миналия сезон Хебър едва оцеля, като това се случи след идването на легендата на ЦСКА Любослав Пенев и екипа му в Пазарджик. С работата си той си заслужи нов договор и ще води тима и през настоящата кампания. Ел Голеадор до последно няма да знае дали ще може да разчита на Матвей Игонен и Жоае Сеско.

Последният мач между ЦСКА и Хебър в Пазарджик завърши с разгромна победа на столичани с 4:0.

Източник: Topsport.bg

Последни новини