ЦСКА - Крумовград 1:0, уникален гол на Хайнц

ЦСКА - Крумовград 1:0, уникален гол на Хайнц

Topsport.bg

21-07-2023, 21:39

"Червените" излизат за задължителен успех, с който да се реваншират на своите фенове за вялото представяне на старта на шампионата. В първия кръг отборът на Саша Илич завърши наравно 0:0 при гостуването си на Хебър в Пазарджик.

Новакът в елита Крумовград пък ще търси нова изненада на "Армията", след като преди седмица шокира шампиона Лудогорец и го победи с 3:1. Наставникът на тима Неманя Миланович обаче остава здраво стъпил на земята и призна, че успехът над разградчани е дошъл със сериозна доза късмет.

Добрата новина за домакините е, че Данило Асприля ще бъде на линия за срещата. Колумбийското крило пропусна мача с Хебър, тъй като все още не беше получил работна виза, но се очаква днес да запише първи минути с "червената" фланелка.

Крумовград също се подсили с нов играч през седмицата - бразилецът Диего Рапозо. Гостите със сигурност излизат в ролята на аутсайдери на "Армията", но вече показаха, че не бива да бъдат подценявани.

Главен съдия на срещата е Владимир Вълков, с помощници Георги Минев и Светослав Енчев. С ВАР ще се занимават Радослав Гидженов и Иво Колев. Делегат на БФС е Георги Лалев, а работата на реферите зорко ще следи Николай Ангелов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини