ЦСКА - Славия, развой на срещата по минути

ЦСКА - Славия, развой на срещата по минути

Topsport.bg

06-05-2022, 19:52

ЦСКА домакинства на Славия в пореден мач от плейофната фаза на efbet Лига. Двубоят на стадион "Българска армия" е с начален час 20:00 часа.

Вчера "червените" отпразнуваха 74 години от основаването си, а от клуба обявиха навръх годишнината, че вече се предприемат реални действия за строежа на стадион "Българска армия". Треньорът Алън Пардю ще да може да разчита за двубоя с "белите" на Жеферсон, Тибо Вион, Иван Турицов и Греъм Кери, които се завръщат след наказания, докато Амос Юга остава извън сметките му за днешния мач.

Наставникът на Славия ще може да заложи на Светослав Вуцов под рамката, а Борислав Цонев и Христо Попадийн до последно ще са под въпрос. През седмицата се появиха информации, че Барселона се интересува от юношата на "белите" Мартин Георгиев, а президентът на клуба Венцеслав Стефанов заяви, че Иван Ивано има бъдеще като треньор в Славия, след като класира тима до 18 години на финала за Купата на БФС. От друга страна "белите" са с една победа от последните си шест мача за първенство.

Източник: Topsport.bg

Последни новини