ЦСКА чака новите си уникални екипи до края на месеца

ЦСКА чака новите си уникални екипи до края на месеца

Topsport.bg

21-06-2021, 10:13

Новите екипи на ЦСКА за сезон 2021/22 трябва да пристигнат в клуба до края на месеца, след което предстои да бъдат брандирани с номерата, логата на официалните спонсори, както и символа на Българската армия. От клуба вече анонсираха навръх Деня на храбростта - 6 май, че гордият и непобедим лъв с два кръстосани меча и лавров венец ще грее от левия ръкав на фланелката, а под яката ще бъде изписано посланието "С Нами Бог", традиционно изобразявано върху старите бойни знамена в различните национално-освободителни войни.

Екипите ще имат тъмночервени камуфлажни елементи, наподобяващи военна униформа. Очаква се техният дебют да бъде в контролата при представянето на отбора след завръщането от лагера в Австрия. Първият официален мач, в който ЦСКА ще играе с тях, пък ще е срещу Лудогорец за Суперкупата на 17 юли. Утре ще стане ясен началният час на срещата, но най-вероятно двубоят ще започне в 20:30 часа.

До края на тази седмица ЦСКА ще даде ход на кампанията по продажбата на абонаментни карти за новия сезон, а в момента е в процес на търсене на съперник за контролата на "Армията", в която официално да бъдат представени екипите и съставът за новия сезон. Тя ще се изиграе след завръщането на "червените" от лагера в Австрия (25 юни - 8 юли) и ще бъде генерална репетиция за тима преди двубоя за Суперкупата на България срещу Лудогорец на 17 юли, събота. По всяка вероятност последният летен спаринг ще бъде насрочен за уикенда 10-11 юли, седмица преди мача с разградчани.

Източник: Topsport.bg

Последни новини