Черно море - Крумовград 3:2 (Развой на срещата по минути)

Черно море - Крумовград 3:2 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

26-11-2023, 17:47

Отборите на Черно море и Крумовград се изправят един срещу друг в късния неделен двубой от програмата на efbet Лига. Срещата е насрочена за 17:45 часа.

Провеждането на двубоя е под въпрос, след като вчера над Варна се изсипа сериозно количество дъжд, а очакванията са днес температурите да паднат и да завали сняг.

"Моряците" влизат в мача на втора позиция с 36 точки. Тимът на Илиан Илиев е най-добрият домакин в първенството със 7 победи и едно равенство на своя стадион. Преди паузата за мачовете на националните отбори Черно море изпусна победата в гостуването си на Хебър в последната секунда.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В СРЕЩАТА!

Наставникът на варненци не може да използва контузените Брено Тейшейра и Велислав Василев. Всички останалите играчи са на линия за двубоя.

Крумовград нареди три поредни загуби в efbet Лига. Срещата днес ще бъде под номер 100 за новия треньор на гостите Станислав Генчев. Специалистът все още търси първа точка начело на Крумовград, след като тимът му допусна загуби от Лудогорец и ЦСКА за първенство, както и Спартак Варна за Sesame Купа на България.

Двубоят пропуска контузения защитник Александър Георгиев.

Главен съдия на срещата е Иво Андреев с помощници Петър Митрев и Станислав Станев. С ВАР ще се занимават Валентин Железов и Станимир Илков, а делегат на БФС ще бъде Димитър Петров. Работата на реферите зорко ще следи Георги Нарлев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини