Черно море мина като валяк през Кърджали

Черно море мина като валяк през Кърджали

Topsport.bg

02-10-2021, 21:49

Черно море разби Арда с 3:0 като гост в мач от 10-тия кръг на efbet Лига. "Моряците" бяха много по-добрият отбор и заслужено се поздравиха с трите точки.

Гостите нанесоха своя удар след половин час игра, когато в рамките на 2 минути се разписаха на два пъти. В 29-та Леандро Андраде и Евгений Сердюк взаимодействаха по прекрасен начин и украинецът отблизо вкара топката във вратата. Второто попадение падна около 100 секунди след първото. Влатко Дробаров засече с глава центриране от корнер и накара Иван Караджов да вади топката от мрежата си за втори път.

Седем минути след подновяването на играта "моряците" нанесоха своя трети удар. Васил Панайотов изведе Стефан Велев сам срещу вратаря и той хладнокръвно го преодоля. Попадението първо бе отменено за засада, но след преглед със системата ВАР се установи, че всичко е редовно и резултатът стана 3:0!

Този гол окончателно сломи надеждите на домакините за нещо повече и те се примириха с поражението. С победата Черно море събра 16 точки и вече е на 5-то място в класирането а Арда се намира на 9-та позиция с 9.

Вижте как се разви срещата по минути!

Източник: Topsport.bg

Последни новини