Шимунджа: Утешителната награда не е за нас, искаме да продължим в Лига Европа

Шимунджа: Утешителната награда не е за нас, искаме да продължим в Лига Европа

Topsport.bg

02-11-2022, 20:18

Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа даде официална пресконференция преди гостуването на Рома от шестия кръг на груповата фаза на Лига Европа.

"Единственото нещо, което трябва да променим, е да сме по-агресивни. Не трябва да им позволяваме да печелят втората топка. Искаме да преминем в следващия етап. Трябва да спечелим, защото сме така психически подготвени.

Правим промяна. Доминик Янков е с нас. Иван Йорданов е болен. Всички останали са готови да играят. Не смятам, че ни трябва допълнителна мотивация, защото това все пак е последен мач от груповата фаза и ние сме в позиция, в която можем да се конкурираме и да решим собствената си съдба.

Утешителната награда не е за нас. Имаме големи амбиции, няма да сме доволни на третото място. Искаме да продължим в Лига Европа. Не съм гледал мача с Лацио през 2014. Бил е в различни времена и преди осем години. Това е много хубав спомен за клуба.

Не мисля, че Моуриньо ще промени нещо от стила на игра. Знаем, че някои се връщат в игра, а Дибала е контузен. Те имат много играчи, които могат да ротират", завърши Анте Шимунджа.

Източник: Topsport.bg

Последни новини